Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Kouzelné Byliny Řecka
24.09.2021 ZAJÍMAVOSTI
Kouzelné Byliny Řecka
Dokument České Televize o výjimečných řeckých bylinách a jejich prospěšnosti pro lidské zdraví, prověřené stovkami generací. číst celé
Vzpomínky na Krétu
08.04.2021 KAM NA KRÉTĚ
Vzpomínky na Krétu
V sestřihu z dokumentů, které jsme natočili v minulých letech po celé Krétě, možná uvidíte i svá oblíbená místa. číst celé
Hessonissos - procházka přístavem
02.04.2021 KAM NA KRÉTĚ
Hessonissos - procházka přístavem
V osm hodin ráno je všude ještě klid. Dnes jsme na severním pobřeží Kréty, asi 25 km východně od Iráklia, v turisty velmi oblíbeném a v sezóně hojně ... číst celé
Zobrazit všechny články

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas obchodní společnosti pafsa international s.r.o., se sídlem Na Folimance 2155/15, Vinohrady, 120 00 Praha 2, IČ 08183619, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 313981(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, nebo emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Kouzelné Byliny Řecka
24.09.2021 ZAJÍMAVOSTI
Kouzelné Byliny Řecka
Dokument České Televize o výjimečných řeckých bylinách a jejich prospěšnosti pro lidské zdraví, prověřené stovkami generací. číst celé
Vzpomínky na Krétu
Vzpomínky na Krétu
V sestřihu z dokumentů, které jsme natočili v minulých letech po celé Krétě, možná uvidíte i svá oblíbená místa. číst celé
Hessonissos - procházka přístavem
Hessonissos - procházka přístavem
V osm hodin ráno je všude ještě klid. Dnes jsme na severním pobřeží Kréty, asi 25 km východně od Iráklia, v turisty velmi oblíbeném a v sezóně hojně ... číst celé
Jak se vyrábí náš špičkový, JEDNODRUHOVÝ,(NIKOLIV : SMĚS OLEJŮ Z EU), extra panenský olivový olej (film 00:01:48)
02.03.2021 ZAJÍMAVOSTI
Jak se vyrábí náš špičkový, JEDNODRUHOVÝ,(NIKOLIV : SMĚS OLEJŮ Z EU), extra panenský olivový olej (film 00:01:48)
V necelých dvou minutách vám přiblížíme sklizeň oliv a jejich zpracování na krétský Extra panenský olivový olej. Možná budete překvapeni, jak se dnes ... číst celé
Info pro Vás - novinky a slevy.
Samozřejmě se můžete kdykoliv odhlásit.

logo zásilkovnaOSOBNÍ ODBĚRlogo DPDIn time logologo visalogo mastercardlogo maestrologo bankovní převodlogo dobírka

| VŠE O NÁKUPU

V ČR doručujeme za 1-2 pracovní dny. V případě zpoždění Vás dopravce informuje pomocí SMS. Poštovné a balné je od 59 Kč, při osobním odběru, nebo nákupu nad 1500 Kč zdarma.

 

 

| OSOBNÍ ODBĚR

Výdejna   zásilkovna

PROFIPLANTS s.r.o.  Praha 4, 5.května 61

| ZÁKAZNICKÝ SERVIS
Pavel Sadlik
Pavel Sadlik
8:00 - 18:00
Copyright © mistyl.cz 2019 - Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.