Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Kouzelné Byliny Řecka
24.09.2021 ZAJÍMAVOSTI
Kouzelné Byliny Řecka
Dokument České Televize o výjimečných řeckých bylinách a jejich prospěšnosti pro lidské zdraví, prověřené stovkami generací. číst celé
Vzpomínky na Krétu
08.04.2021 KAM NA KRÉTĚ
Vzpomínky na Krétu
V sestřihu z dokumentů, které jsme natočili v minulých letech po celé Krétě, možná uvidíte i svá oblíbená místa. číst celé
Hessonissos - procházka přístavem
02.04.2021 KAM NA KRÉTĚ
Hessonissos - procházka přístavem
V osm hodin ráno je všude ještě klid. Dnes jsme na severním pobřeží Kréty, asi 25 km východně od Iráklia, v turisty velmi oblíbeném a v sezóně hojně ... číst celé
Zobrazit všechny články

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas obchodní společnosti pafsa international s.r.o., se sídlem Na Folimance 2155/15, Vinohrady, 120 00 Praha 2, IČ 08183619, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 313981 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@mistyl.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Kouzelné Byliny Řecka
24.09.2021 ZAJÍMAVOSTI
Kouzelné Byliny Řecka
Dokument České Televize o výjimečných řeckých bylinách a jejich prospěšnosti pro lidské zdraví, prověřené stovkami generací. číst celé
Vzpomínky na Krétu
Vzpomínky na Krétu
V sestřihu z dokumentů, které jsme natočili v minulých letech po celé Krétě, možná uvidíte i svá oblíbená místa. číst celé
Hessonissos - procházka přístavem
Hessonissos - procházka přístavem
V osm hodin ráno je všude ještě klid. Dnes jsme na severním pobřeží Kréty, asi 25 km východně od Iráklia, v turisty velmi oblíbeném a v sezóně hojně ... číst celé
Jak se vyrábí náš špičkový, JEDNODRUHOVÝ,(NIKOLIV : SMĚS OLEJŮ Z EU), extra panenský olivový olej (film 00:01:48)
02.03.2021 ZAJÍMAVOSTI
Jak se vyrábí náš špičkový, JEDNODRUHOVÝ,(NIKOLIV : SMĚS OLEJŮ Z EU), extra panenský olivový olej (film 00:01:48)
V necelých dvou minutách vám přiblížíme sklizeň oliv a jejich zpracování na krétský Extra panenský olivový olej. Možná budete překvapeni, jak se dnes ... číst celé
Info pro Vás - novinky a slevy.
Samozřejmě se můžete kdykoliv odhlásit.

logo zásilkovnaOSOBNÍ ODBĚRlogo DPDIn time logologo visalogo mastercardlogo maestrologo bankovní převodlogo dobírka

| VŠE O NÁKUPU

V ČR doručujeme za 1-2 pracovní dny. V případě zpoždění Vás dopravce informuje pomocí SMS. Poštovné a balné je od 59 Kč, při osobním odběru, nebo nákupu nad 1500 Kč zdarma.

 

 

| OSOBNÍ ODBĚR

Výdejna   zásilkovna

PROFIPLANTS s.r.o.  Praha 4, 5.května 61

| ZÁKAZNICKÝ SERVIS
Pavel Sadlik
Pavel Sadlik
8:00 - 18:00
Copyright © mistyl.cz 2019 - Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.