Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 499 Kč a máte dopravu ZDARMA

  

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas obchodní společnosti pafsa international s.r.o., se sídlem Na Folimance 2155/15, Vinohrady, 120 00 Praha 2, IČ 08183619, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 313981 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Psali o nás a ani nám to neřekli :)
12.10.2020 ZAJÍMAVOSTI
Psali o nás a ani nám to neřekli :)
Suché ruce? Žádný problém. Používejte po každém umytí krém na ruce z Kréty. číst celé
Olive - promovideo 2020 by pafsa
31.08.2020 ZAJÍMAVOSTI
Olive - promovideo 2020 by pafsa
Bio olivový olej a krétské, často endemické byliny, to je přírodní kosmetika OLIVE, která vyniká mimořádnou prospěšností pro naše zdraví a krásu. číst celé
Info pro Vás - novinky a slevy.
Samozřejmě se můžete kdykoliv odhlásit.

logo zásilkovnaOSOBNÍ ODBĚRlogo Česká poštalogo DPDIn time logologo visalogo mastercardlogo maestrologo bankovní převodlogo dobírka

VŠE O NÁKUPU

Čas doručení do všech měst a obcí v ČR bývá 1-2 pracovní dny. Může se však prodloužit dle vytíženosti dopravců, kteří Vás o tom informují pomocí SMS. Cena za poštovné a balné je od 59 Kč. Při osobním odběru, nebo nákupu nad 1500 Kč je u nás doprava zdarma.

 

 

OSOBNÍ ODBĚR

PROFIPLANTS s.r.o.  Praha 4, 5.května 61

ZÁKAZNICKÝ SERVIS
Pavel Sadlik
Pavel Sadlik
8:00 - 18:00
Copyright © mistyl.cz 2019 - Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.